Gülmüş'ten iftar geleneği

Gülmüş

Gülmüş hafriyat, yöneticisi ile çalışanı aynı sofrada oruç açtı








Bölgemiz İnşaat, Hafriyat ve Nakliyat piyasasının alternatifsiz kuruluşu Gülmüş Hafriyat çalışanlarına yönelik geleneksel iftar yemeğini bu yıl Bandırma Öğretmen evinde gerçekleştirdi.

Gülmüş Hafriyat & Nakliyat yönetim kurulu başkanı Murat Gülmüş ile Genel müdür Şemsettin Ateş tarafından Öğretmen evi bahçesinde karşılanan kurum çalışanları, Öğretmen evinin müstesna akşam günbatımı manzarasındaki kısa sohbetin ardından ön bahçede hazırlanan iftar sofrasına davet edildiler.

Öğretmen evinin misafirperverliği prensibi ile hazırlanmış iftar sofrasında yok yok tu. Bölgenin ilahi mega star'ı hafız Hacı Yusuf Alpat'ın kendine özgü yorumu ile kıraat ettiği Kur'an-ı Kerim ardından yine o müstesna ezanı ile oruçlar açıldı.

İşçi, İşveren, Amir, Şef herkes aynı sofrada, aynı niyetle orucunu açarken, Hacı Yusuf Alpat sofra duasında bolluk, bereket, sağlık ve huzur dileği yanı sıra Türk alemine bu güzel vatanı armağan eden başta ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere amelleri kesilmiş, isimleri unutulmuş tüm şehit ve şühedanın ruhuna Fatiha göndererek Gülmüş işletmesine kazasız belasız iş rastlığı diledi.

İftarın ardından geçilen çay bahçesinde keyif çayları yudumlanırken sohbetler devam etti.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı